alper ağ günlüğü

şoförlü araç kiralama

Antalya'da ziyaret etmek istediğiniz yerleri belirlemenin en hızlı ve en güvenli yolu şoförlü araç kiralamaktır. Bunun en büyük nedeni sürücünün en kısa rotaları bilmesi. Bir büyük avantajı, otopark bir sorun değildir. Sürücünün tüm ara yolları bildiği için trafik sorununuz ortadan kalkar. Tek yapmanız gereken bizim için rezervasyon yaptırmak. Aracın tadını çıkarmak için.

antalya travel

The fastest and safest way to determine the places you want to visit in Antalya is to rent a car with driver. The biggest reason for this is that the driver knows the shortest routes. One big advantage is that parking is not an issue. As the driver knows all the intermediate roads, your traffic problem is eliminated. All you have to do is make reservations for us. To enjoy the vehicle.

antalya gezileri

Antalya ‘ da gezmek istediğiniz yerleri belirleyip en hızlı ve güvenli yolu şoförlü araç kiralamaktır. Bunun en büyük nedeni şoförün en kısa yolları bilmesidir. Bir büyük avantaj ise park yeri sorunu olmamasıdır. Şoför bütün ara yolları bildiğinden trafik sorununuz ortadan kalkar. Tek yapmanız gereken bize rezervasyon yapmak. Aracın keyfini çıkarmaktır.

Karaman'daki İncesu, Asarini ve Yeni Dünya Mağaraları, Eskişehir'de Beyyayla Düdeni ile Kara Mağara, tabiat varlığı olarak tescil edilerek koruma altına alındı.

Karaman'daki İncesu, Asarini ve Yeni Dünya Mağaraları, Eskişehir'de Beyyayla Düdeni ile Kara Mağara, tabiat varlığı olarak tescil edilerek koruma altına alındı.
AA muhabirinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığından aldığı bilgiye göre, Türkiye'de farklı statüler altında korunan ve henüz koruma altına alınmamış, özellikleri, güzellikleri pek fazla bilinmeyen mağaralar bulunuyor. Bakanlık, bu doğal mağaralarda araştırma yaparak mağaraların jeolojik, ekolojik özelliklerini tespit ediyor.

Damlataş Mağarası

Damlataş Mağarası, Antalya'nın Alanya ilçesinde deniz kıyısında bir mağaradır. Alanya şehir merkezine 3 km uzaklıkta ve tarihi Alanya Kalesi'nin batı kıyısında bulunmaktadır. 1948 yılında liman inşaatında kullanılmak üzere taş ocağı olarak tespit olunan bugünkü yerinde, bir dinamit ateşlenmesi sonucu bulunmuştur

düden şelalesine gitmemenin yolları ; transfer , şoförlü araç kiralama , araç kiralama gibi nitelendirebiliriz.

Düden şelalesine gitmemenin yolları ; transfer , şoförlü araç kiralama , araç kiralama gibi nitelendirebiliriz.
Düden Şelalesi Antalya şehir merkezine yaklaşık 10 km uzaklıktadır. Kaynağını Kepez Hidroelektrik Santrali'nden alır ve Düdenbaşı denilen noktada yer yüzüne çıkar. Düden Çayı boyunca iki kola ayrılır.
Düden Şelalesi - Antalya

Kurşunlu şelalesine gitmemenin yolları ; transfer , şoförlü araç kiralama , araç kiralama gibi nitelendirebiliriz.

Kurşunlu şelalesine gitmemenin yolları ; transfer , şoförlü araç kiralama , araç kiralama gibi nitelendirebiliriz.
Kurşunlu Şelalesi, Antalya-Isparta karayolunun 24. km'nden sola dönülerek 7 km devam edildiğinde ulaşılan bir şelaledir. Kurşunlu Şelalesi'ne su 18 metre yükseklikten dökülmekte ve küçük şelaleciklerle 7 adet küçük gölet birbirine bağlanmaktadır. Kurşunlu Şelalesi 2 kilometrelik bir kanyonun içinde kalmaktadır.

Lara transfer , kundu transfer, Belek transfer , Side transfer , Manavgat transfer , Kızılağaç transfer , Kızılot transfer

Lara Kundu Otelleri
Antalya'nın şehir merkezinde konumlanan Lara Kundu, şehirden çok uzaklaşmadan hayallerinizdeki tatili yapma imkânı sunan yerlerden biri. Lara Kundu, Akdeniz'in en güzel sahillerinden birinde tatil yaparken aynı zamanda kolaylıkla şehrin hareketli dünyasına dahil olmak, şehri keşfetmek isteyenler için en ideal konumlardan biri.